Kocken rekommenderar

11

6. Dumplings 12 stycken

En het nyhet! Dumplings är små läckra degknyten från Asien som ångsteks. De har blivit allt mer populära på senare åren och bland annat märks de i storstäderna. Välj mellan fyllningarna fläsk, seafood eller vegetariska. Samtliga är jättegoda och saftiga!

22

11. Kyckling med cashewnötter

En favorit bland våra gäster! Wokad kyckling med krispiga grönsaker, cashewnötter och riktiga thailändska kryddor. Måste testas!

33

12. Satay kyckling med jordnötsås

En traditionell rätt som ofta serveras på restauranger i Asien. Vi serverar 4 stycken kycklingspett med krämig och god jordnötssås, friterade grönsaker och kokt ris. Det finns även saftiga tofuspett som vegetariskt alternativ.

44

19. & 20. Sushi

Sushi har blivit mycket populärt i väst och så även i Sverige. Hos Wok n Roll erbjuder vi fin och färsk Sushi. Vi serverar 10 eller 12 fräscha Sushibitar med olika fyllningar. Även vegetarisk sushi kan beställas.

55

21. Thai 3 små rätter

För dig som har svårt att bestämma! Du får 3 spännande rätter på en och samma gång. Thai curry biff med kokosmjölk, sataykyckling med jordnötssås och friterad fläsk med thai sweet chilisås.

66

23. Wok & Roll

Klassikern som aldrig dör ut! Du får 6 stycken minivårrullar samt wokade äggnudlar med kyckling och krispiga grönsaker. Häll på lite sweet chilisås så får du en välsmakande och tillfredsställande måltid!

Namnlös